Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα 15 Νοεμβρίου ο Μπρούνο Γκάμα, συμπληρώνοντας το 35ο έτος της ηλικίας του και με αφορμή το γεγονός αυτό, (μας) δόθηκε η ευκαιρία να ψάξουμε λίγο την περίπτωσή του, μετά από καιρό είναι η αλήθεια.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός λοιπόν βρίσκεται στην πατρίδα του όπου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη (ρήξη αχίλλειου τένοντα) αρχές Σεπτεμβρίου.
Ο Γκάμα είχε έρθει στην Κύπρο το προηγούμενο διάστημα, έμεινε για λίγες μέρες και ακολούθως επέστρεψε στην Πορτογαλία για να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ακόμη χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση…
Να αναφέρουμε πως ο Μπρούνο Γκάμα δεν είναι εγγεγραμμένος στη λίστα της ΚΟΠ, καθώς είχε διαγραφεί μετά τον τραυματισμό του για να πάρει τη θέση του ο Ασάντε, ωστόσο είναι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (άρα μπορεί η ΑΕΚ να τον αλλάξει).
Βάσει των υφιστάμενων δεδομένων, λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειάζεται ακόμη αρκετό καιρό για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συν το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης, θεωρείται δύσκολο να εγγραφεί ξανά στο ρόστερ της ΑΕΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο…

Ανδρέας Βεντούρης