Αναμένοντας την επιστροφή Τιμούρ Κετσπάγια από τη Γεωργία, την ερχόμενη βδομάδα, στην Ανόρθωση έχουν ήδη βάλει μπρος για τον προγραμματισμό της σεζόν 2022-23 με απόλυτο αφεντικό το Νεόφυτο Λάρκου.
Ο Αθλητικός Διευθυντής περιμένει από τον Κετσπάγια να τον ενημερώσει…αν τρέχει κάτι με όλα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα και αφορούν ενδιαφέρον συνεργασίας από άλλη ομάδα ( βλέπε Νέφτσι Μπακού) ούτως ώστε να ξέρει αν θα είναι ο Τιμούρ στον πάγκο της ομάδας, ή θα ψάξει να βρει άλλο προπονητή.
Ο Λάρκου, προετοιμάζεται για κάθε εξέλιξη και σίγουρα θα βρει λύση αν χρειαστεί. Όσον αφορά τον Κετσπάγια, δεν έχει ενημερώσει για οτιδήποτε, αναφορικά με πρόταση ή επαφές με άλλη ομάδα, όμως φαίνεται να ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη Νέφτσι Μπακού.
Στο μεταξύ, ο Λάρκου περιμένει την εξέλιξη που θα προκύψει με τον Κωστάκη Αρτυματά, την παραμονή του οποίου θέλει, όμως ταυτίζεται με την οικονομική πολιτική της διοίκησης και δεν ξεφεύγει από τα όρια της πρότασης που έχει καταθέσει στον αρχηγό της ομάδας.
Στο πλάνο του Λάρκου, είναι επίσης ένα νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο στον Πάυλο Κορρέα με καλύτερες οικονομικές απολαβές και χωρίς βέβαια τη μηδαμινή ρήτρα των 15 χιλιάδων ευρώ!