Ίσως και εντός της ημέρας η Κυβέρνηση να έχει δώσει το τελικό «ok» στην προσφορά του Τοντ Μπόελι για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου της Τσέλσι, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να έχει διαβεβαιώσει πως δεν υφίσταται θέμα να υπάρξει προσωπικό του όφελος από την πώληση των «μπλε».
Το ζήτημα που είχε προκύψει και το οποίο καθυστέρησε για μερικές μέρες την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Τσέλσι, φαίνεται ότι έχει βρει λύση και οι εξελίξεις θα προχωρήσουν άμεσα για να υπάρξει επίσημα η έναρξη της νέας εποχής στο κλαμπ του Λονδίνου.
Όπως αναφέρει το SkySports, ίσως και εντός της ημέρας ο Τοντ Μπόελι – που παρακολουθεί ήδη κανονικά από το γήπεδο τα ματς της Τσέλσι και έχει βρεθεί και στο προπονητικό κέντρο – θα πάρει το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση στην προσφορά των 4,25 εκατομμυρίων λιρών για την αγορά των μετοχών.
Η Κυβέρνηση έλαβε τις εγγυήσεις που ζητούσε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον Ρώσο μεγιστάνα ν’ αποδεικνύει ότι δεν τίθεται ζήτημα να έχει προσωπικό οικονομικό όφελος από την πώληση του συλλόγου κι έτσι το… νερό έχει πλέον μπει κανονικά στο αυλάκι.