Στα στοιχεία που έδωσαν στην Ανόρθωση τη νίκη επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ στάθηκε ο Κύπριος τεχνικός, Νίκος Παναγιώτου, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.
«Η Ανόρθωση μετά από πολύ καιρό, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Αυτό της έδωσε τη νίκη. Αυτό που της έλειπε τα προηγούμενα παιχνίδια, στο ΓΣΠ είχε εξαιρετική τακτική από τον Τιμούρ. Ήξερε ο καθένας τι ήθελε στο γήπεδο και βοήθησαν πολύ οι μεσοεπιθετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Ήταν πολύ συμπαγής και δυσκόλεψε την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Ομόνοιας. Η Ανόρθωση πρέπει να μαζεύει βαθμούς, έστω και χωρίς καλές εμφανίσεις, μέχρι την ενίσχυση του Ιανουαρίου», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ:
«Σε κάποιες γραμμές έχει προβλήματα να αντικαταστήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, όταν είναι τραυματίες. Χρειάζεται έναν δεξί μπακ, αμυντικό μέσο και έναν πολύ καλό σέντερ φορ. Σ’ αυτές τις θέσεις υπάρχει πρόβλημα όταν έχει τραυματίες.
Σίγουρα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να μπει στους ομίλους. Φάνηκε ότι είχε επιπτώσεις στο πρωτάθλημα και να χαθούν βαθμοί. Το ζητούμενο είναι να βρίσκεται σε μία απόσταση που θα της επιτρέψει να την καλύψει».

Ανδρέας Βεντούρης