Να βάλουν στην…άκρη τις φωνές για τη διαιτησία, ακόμα και αν υπάρχει δίκαιο και να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ομάδα, τα οποία εξελίσσονται σε αγωνιστικά θέματα.
Εκεί που πήγε να αλλάξει προς το καλύτερο το σκηνικό, σε σχέση με την αμυντική της συμπεριφορά ,ήρθε το ματς στο Μακάρειο, για να εκθέσει αυτή τη γραμμή της ομάδας, όταν έκλεισε το α΄ημίχρονο με το σκορ σε βάρος της, από ένα αντίπαλο που έκανε δύο σουτ και σκόραρε δύο φορές!
Έτσι ήταν η στατιστική πλευρά του αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Θυμίζουμε το πέναλτι σε μία φάση που ο Βινίσιους, είτε έκανε, είτε δεν έκανε παράβαση, απέτυχε να μαρκάρει σωστά και το δεύτερο γκολ της Δόξας, όταν ο Μπαλντέ έκανε…πάρτι στην περιοχή και σημάδεψε τα δίχτυα του Σκουφέτ, ο οποίος δέχτηκε γκολ από την κλειστή του γωνία και για μία ακόμα φορά…μπέρδεψε την εικόνα του, κατά πόσο είναι καλός τερματοφύλακας και καλύτερος από το Νεόφυτο Μιχαήλ.
Εν όψει του ότι έρχονται τρία…κολλητά ντέρμπι με ομάδες οι οποίες έχουν καλύτερη ποιότητα, είναι υποχρεωμένος ο προπονητής, να βελτιώσει το σκηνικό αν θέλει να είναι απαιτητική η ομάδα του και να πάρει τους βαθμούς που έχει απόλυτη ανάγκη.
Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ, αρχίζει σήμερα με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν οι επιστροφές των Νταουσβίλι και Οκριασβίλι.
Προκύπτει επίσης αναμονή για τους Τσεπάκ και Πολυκάρπου ενώ δεν τίθεται θέμα για τους Ντανίλο και Ντε Βινσέντι οι οποίοι μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι έτοιμοι.