Στο τέλος της χρονιάς, σκοπός της Λίβερπουλ ήταν να πραγματοποιήσει μία μεγαλειώδη παρέλαση, με τα τρόπαια που θα κέρδιζε ο Κλοπ στην τελευταία του χρονιά. Όμως, η σεζόν φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί ιδανικά για τους «κόκκινους» και το… αντίο στον Γερμανό, θα πρέπει να γίνει με έναν διαφορετικό τρόπο.
Η χρονιά δεν φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί όπως θα ήλπιζαν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, με το Carabao Cup να είναι το μοναδικό κύπελλο που θα προστεθεί στην τροπαιοθήκη των «κόκκινων».
Με το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ να είναι δεδομένο εδώ και αρκετούς μήνες, ευχή όλων των φίλων της ομάδας, ήταν η φετινή, τελευταία, σεζόν του Γερμανού να ολοκληρωθεί με παραπάνω από έναν τίτλο. Σκοπός ήταν να πραγματοποιηθεί μία παρέλαση ώστε να γιορτάσουν τις καινούργιες επιτυχίες της ομάδας, αλλά και για να αποχαιρετήσουν τον Κλοπ, με τον τρόπο που πραγματικά το αξίζει: με απόλυτη αποθέωση.
Όμως μετά τον αποκλεισμό από το FA Cup, σε ένα ματς «θρίλερ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/03, 4-3), ακολούθησε η Αταλάντα που την έστειλε εκτός Europa League με συνολικό σκορ 3-1.
Με την χρονιά να μην πηγαίνει όπως πολύ θα ήλπιζαν, η πολυαναμενόμενη παρέλαση στο τέλος της χρονιάς, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πραγματοποιηθεί και το φίλαθλο κοινό της Λίβερπουλ θα πρέπει να αποχαιρετήσει στο Άνφιλντ τον Γιούργκεν Κλοπ.