Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο νέος προπονητής της Ομόνοιας 29Μ, Γιώργος Πετράκης.

-Για τη συμφωνία του με την Ομόνοια 29Μ: «Επιδίωκα να βρεθώ σε μια ομάδα με φιλάθλους. Την ομορφιά και την αγάπη την εισπράττουμε από τον φίλαθλο κόσμο. Το πρώτο μέλημα είναι να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στην πρώτη κατηγορία, να μπουν στέρεες βάσεις για να υπάρξει και συνέχεια. Η ομάδα δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία της για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, όμως δεν είναι πολλά τα παιδιά που είναι έτοιμα για την πρώτη κατηγορία. Απ’ την άλλη θα υπάρξουν και ευκαιρίες από τη δική μας πλευρά στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, σε νέα παιδιά που θέλουμε να τα στηρίξουμε και θα προχωρήσουμε και σε προσθήκες ξένων. Θα δούμε πρώτα τους Κύπριους και μετέπειτα θα πάμε στην επιλογή ξένων. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

-Αν θα ήθελε κάποιους παίκτες από τη Δόξα: «Εξετάζουμε διάφορες περιπτώσεις, κι από τη Δόξα κι από άλλες ομάδες. Γνωρίζω πλέον αρκετά τα παιδιά από το κυπριακό πρωτάθλημα, θα κοιτάξουμε όμως και άλλες αγορές. Από την ελληνική κι όχι μόνο».

-Πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις: «Εξετάζουμε ήδη περιπτώσεις. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις αρχές Ιουλίου θα έχουμε ανακοινώσεις. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν είναι εύκολες, με υπομονή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο».

-Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί το ρόστερ: «Το πρώτο έχει να κάνει με το υφιστάμενο υλικό. Ποιοι παίκτες θα είναι μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες με εμπειρία, να το θέσω μ’ αυτόν τον τρόπο. Ψάχνουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις».

-Αν είναι πρόκληση η Ομόνοια 29Μ: «Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω αυτή την απόφαση. Το κίνητρο που ακολουθεί αυτή την ομάδα κι ο κόσμος που έχει ήταν σημαντικό για μένα. Εντυπωσιάστηκα από τη δομή και τη σκέψη των ανθρώπων αυτής της ομάδας».

-Αν έχει ξεπεραστεί το θέμα με την κάρτα φιλάθλου: «Δεν έχω ρωτήσει, δεν μπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία. Εύχομαι να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

-Αν ήταν δική του εισήγηση να δηλωθεί ως έδρα το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Όχι, δεν ήταν δική μου εισήγηση».

-Αν ενδιαφέρουν οι Ζαχαρίου και Ψάλτης: «Σίγουρα θα ήταν μέσα στις επιλογές. Είναι παιδιά που έδειξαν τα διαπιστευτήρια τους. Θα μπορούσαν να μας ενδιαφέρουν».