Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κόντα και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Conference League στις 10 και τις 11 Μαΐου.

Η UEFA θέλει να δώσει μια γεύση στους φιλάθλους πριν από τον τελικό του Conference League στην Αθήνα, καθώς θέτει στη διάθεσή τους το τρόπαιο.

Η κούπα θα εκτεθεί για το κοινό την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι και τις 20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και την επόμενη μέρα στην OPAP Arena, όπου και θα διεξαχθεί ο τελικός) από τις 10:00 μέχρι και τις 20:00. Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το τρόπαιο, καθώς και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Στο ελληνικό κοινό θα εκτεθεί τις επόμενες ημέρες το τρόπαιο του Europa Conference League, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό που θα διεξαχθεί στο AEK Arena.

Το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:00-20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον αετό.

Τις δύο αυτές ημέρες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό“.