Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο Μιχάλης Σεργίου οπ οποίος την σεζόν που ολοκληρώνεται δούλεψε σαν Τεχνικός Διευθυντής σε Πέγεια 2014 και ΑΕΖ.

Έχεις προτάσεις ενώπιον σου από κάποιες ομάδες; «Υπάρχουν προστάσεις, τις αξιολογούμε και θα επιλέξω το καλύτερο. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ να κάνω για εμένα. Εντός των επόμενων 15 ημερών θα ξέρω».

Για προπονητής ή για Τεχνικός Διευθυντής είναι οι προτάσεις που έχεις ενώπιον σου; «Για Τεχνικός Διευθυντής. Το ξεκαθάρισα πλέον, εκεί είμαι».

Από α’ η από β’ κατηγορία: «Και από τις δύο κατηγορίες».

Όσον αφορά τα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής στο α’ γκρουπ της α’ κατηγορίας πως τα είδες; «Θεωρώ φυσιολογικά τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Η ΑΕΚ δεν είχε άλλη επιλογή και πάμε σε έναν τελικό πρωταθλήματος και μένει να δούμε ποια ομάδα θα παίζει για δύο αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ με τον κόσμο του έδειξε ότι είναι σταθερά εκεί, έχει το dna του πρωταθλητή και του δίνει ένα προβάδισμα γιατί είναι ΑΠΟΕΛ και θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του»

Το ΑΠΟΕΛ δείχνει βελτιωμένο το τελευταίο διάστημα: «Ναι είναι αλήθεια αυτό. Το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη το βοήθησε και το γρήγορο γκολ, διαχειρίστηκε και πήρε το ζητούμενο. Τώρα πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια που ξέρουμε όλοι πως είναι αυτά τα ντέρμπι. Η ΑΕΚ δεν είχε άλλη επιλογή. Έδειχνε αγχωμένη στοπ α’ ημίχρονο με την Ομόνοια και την βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο».

Η Ομόνοια είχε τις σημαντικές απουσίες των Μπέζους και Κουλιμπαλί: «Ήταν σημαντικές, ειδικά του Μπέζους. Ο κ. Αναστασίου έδειξε να στέκεται στην δημιουργικότητα του Μπέζους  και του έλειψε με την ΑΕΚ».

Για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί ΆρηςΠάφος FC: «Ο Άρης να κρατήσει πρώτα την 4η θέση αι μετά να δει για την 3η θέση. Η Πάφος FC με νίκη θα είναι με το ενάμιση πόδι στην Ευρώπη».

Για το ντέρμπι ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει φαβορί. Όποια και να είναι η κατάσταση των δύο ομάδων πάντα είναι ένα ντέρμπι αιωνίων. Το ΑΠΟΕΛ με την αύρα που έχει, διαθέτει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά η Ομόνοια θα έχει τον κόσμο της»

Στο παιχνίδι ΑΕΚΑνόρθωση θεωρείς ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί; «Σίγουρα μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ. Καθημερινά φεύγει και ένας ποδοσφαιριστής από την Ανόρθωση. Θέλω να πω κάτι. Δεν υπάρχει λόγος οι ομάδες μας πέραν από αυτές που έχουν επενδυτές, να δίνουν 300 και 400 χιλιάδες τον χρόνο σε ποδοσφαιριστές. Φεύγουν παίκτες, προέδροι, προπονητές, πληρώνουν αποζημιώσεις και αυτό γίνεται εδώ και χρόνια».

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ΑΠΟΕΛΑΕΚ ποια ομάδα περιμένεις να ευνοείται με δύο αποτελέσματα;  «Η ΑΕΚ εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα προβάδισμα στο ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Θέλει και η Ομόνοια τους βαθμούς μπροστά στον κόσμο της. Θεωρώ την ΑΕΚ να είναι πιο κοντά να πάει στον… τελικό και να ευνοείται με δύο αποτελέσματα».

Στην β’ κατηγορία, δίκαια θεωρείς ότι πήραν την άνοδο Ομόνοια Αραδίππου, Ομόνοια 29ης Μαίου και ΕΝΠ; «Πάντα λέω ότι η ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα ή η ομάδα που ανεβαίνει το δικαιούται. Δούλεψαν και οι τρεις σωστά, είχαν σταθερότητα, κάτι που δεν είχε ο Ολυμπιακός. Δίκαια είναι στην α’ κατηγορία. Οι ομάδες που ανεβαίνουν αν κάνουν ένα μεγαλύτερο άνοιγμα και δεν μείνουν κατηγορία, πέφτουν με χρέη και χάνονται».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Είναι ένας τελικός. Η Ομόνοια είναι έμπειρη με πολλά τρόπαια, στην Πάφο το θέλουν πολύ το τρόπαιο. Επένδυσαν πολύ οι άνθρωποι εκεί, δεν βγήκαν ακόμα Ευρώπη, δεν πήραν τίτλο και θα κάνουν τα πάντα».