Σε διπλό ταμπλό οι διεργασίες στην Ανόρθωση. Από τη μια να βρεθούν χρήματα για να καταβληθούν στους ποδοσφαιριστές ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα κι από την άλλη να βρεθεί η διάδοχος κατάσταση στα διοικητικά.
Βάσει των υφιστάμενων δεδομένων, είναι αδύνατον να συμβούν και τα δύο μέσα στις επόμενες δύο μέρες και δη μέχρι τη γενική συνέλευση της Τετάρτης. Στην οποία, ενδεχομένως η μοναδική… είδηση που θα προκύψει να είναι η (ήδη) γνωστή, δηλαδή να επισημοποιηθεί η αποχώρηση της διοίκησης Σάντη και να οριστεί απ’ εκεί και πέρα η ημερομηνία της επόμενης γενικής συνέλευσης.
Μετέπειτα, θα φανεί σε μεγαλύτερο βαθμό αν η κινητοποίηση συγκεκριμένων παραγόντων κι όχι μόνο για να συγκεντρώσουν χρήματα θα έχει αποτέλεσμα. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη κι αυτό δεν είναι μυστικό.
Οι κίνδυνοι που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλοι και μπορούν να επηρεάσουν σε αρνητικό βαθμό το άμεσο μέλλον της ομάδας της Αμμοχώστου. Η επισημοποίηση της αποχώρησης της διοίκησης Σάντη θα δείξει αν θα ανοίξει το δρόμο για να φανεί φως στο τούνελ.

Ανδρέας Βεντούρης