Ο Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ως τα τέλη του μήνα, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, έπειτα από 8 χρόνια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν προβλέπεται να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».
Ο 28χρονος ενδέχεται να επιστρέψει στη Γαλλία για να φορέσει τη φανέλα της Μαρσέιγ ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν γαλλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ήδη έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Μασσαλίας για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» όμως, αναφέρει πως ο Μαρσιάλ περιμένει την Ίντερ, η οποία αν δεν καταφέρει να πάρει τον Αλμπερτ Γκούντμουντσον από την Τζένοα θα κινηθεί για τον Γάλλο φορ. Αυτός είναι ο λόγος που έχει σε «αναμονή» τη Μαρσέιγ και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Στη θητεία του με την ομάδα του Μάντσεστερ, μετράει 317 συμμετοχές και 90 γκολ, φέτος όμως έχει αγωνιστεί μόλις 19 φορές (τις περισσότερες ως αλλαγή) με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του.