Έτσι είναι η επόμενη αναμέτρηση για το ΑΠΟΕΛ. Πάει το την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να…παίξει την πρωτιά στη βαθμολογία, αλλά και για να δείξει αν μπορεί να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.
Συνάμα, είναι ένα γενικό τεστ για όλους όσους έχουν την ευθύνη να αναδείξουν την ομάδα πρωταθλήτρια.
Για το Σα Πίντο να δείξει αν μπορεί να διορθώσει ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ που έχει κάνει και δεν επέτρεψαν στο ΑΠΟΕΛ να…καθαρίσει τον τίτλο.
Για τους ποδοσφαιριστές, που έχουν διαφοροποιήσει την απόδοση τους και αδυνατούν να κάνουν το αυτονόητο. Να νικήσουν δηλαδή τα ματς-κλειδιά.
Για τη διοίκηση που αποφάσισε να εμπιστευθεί τον προπονητή και την ομάδα γενικότερα, παρά τα κακά αποτελέσματα και εμφανίσεις.
Με αυτά τα δεδομένα, αντιμετωπίζουν ένα ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο εκτός έδρας και ο καθένας αντιλαμβάνεται τις προεκτάσεις του επόμενου αποτελέσματος.
Αν το ΑΠΟΕΛ νικήσει, τότε θα αποδείξει πως είναι ομάδα έτοιμη να μείνει μέχρι το τέλος στην 1η θέση.
Με άλλο αποτέλεσμα θα γίνει δύσκολη η υλοποίηση του μεγάλου και μοναδικού στόχου για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μετά από 5 χρόνια.
Αναμένεται επίσης με ενδιαφέρον, η προσέγγιση του προπονητή στο θέμα 11άδας. Θα καταφέρει να βρει την ιδανική ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο;
Ή θα συνεχίσει τα γνωστά του πειράματα που έχουν αμφισβητηθεί και έχουν αποτύχει εκ των αποτελεσμάτων…