Η ΔΕΑΒ μετά το νέο έλεγχο στο Πανθεσσαλικό, διαπίστωσε ότι «δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας».
Κεκλεισμένων των Θυρών θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο ο αγώνας του Βόλος με τον Πανσερραϊκό για την προτελευταία αγωνιστική των play out στο Πανθεσσαλικό, εξέλιξη με την οποία στενεύουν τα περιθώρια για τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με κόσμο, στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Έπειτα από τον διπλό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι συνεχίζουν και «δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας», κάτι που σημαίνει ότι περίπου πριν από ένα μήνα πριν από τον τελικό, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για από τους υπεύθυνους για να τοποθετηθούν οι νέες κάμερες που προβλέπει ο αθλητικός νόμος και να μπορέσει να γίνει ο τελικός με κόσμο, σε όποια ημερομηνία και αν αποφασιστεί.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:
2. Με την υπ’ αριθμ. 22/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 27/04/2024, για την 6η αγωνιστική των Playouts του Πρωταθλήματος της Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας. Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024.