Εκεί που κάποιοι διαιτητές (κατέχουμε τα ονόματα) πίστεψαν ότι μπορούσαν να συνεχίσουν χωρίς τον Ιταλό, έμειναν εκτεθειμένοι και απογοητευμένοι, όταν…έσκασε η ανακοίνωση της ΚΟΠ.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες που πήραμε, ήθελαν συγκεκριμένους διαιτητές στη διάρκεια του σεμιναρίου που έγινε την Τρίτη σε ξενοδοχείο της Λάρνακας να εκδηλώνουν επιθυμία όπως φύγει ο Ντομένικο Μεσίνα.
Και ο λόγος ; Επειδή θεωρούν ότι δεν τους δίνει συμμετοχές στον αριθμό που θέλουν. Βασικά, μιλάμε για διαιτητές οι οποίοι είχαν συνηθίσει να αγωνίζονται κάθε βδομάδα, ακόμα και μετά από κακή απόδοση, αλλά ο Ιταλός τους αξιολογεί διαφορετικά.
Στο άκουσμα της ανανέωσης από την ΚΟΠ, έμειναν με ανοικτό το στόμα και έψαχναν, το λάθος αφού είχαν πιστέψει ότι δεν θα τον είχαν και για τη σεζόν 2024-25.
Λογάριαζαν όμως, χωρίς την ομοσπονδία και πλέον είναι υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν με την παρουσία του Μεσίνα, ο οποίος θα συνεχίσει με την ίδια τακτική και όπως έχουμε μάθει, είναι ήδη έτοιμος να λάβει σημαντικές αποφάσεις, παραμερίζοντας διαιτητές και βοηθούς διαιτητές που κατά τη γνώμη του δεν μπορούν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην α’ κατηγορία.