Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για το Μόναχο για τον αγώνα με την Μπάγερν (21:30) για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Λούκα Βιλντόσα να κάνει δηλώσεις να είναι απολύτως ειλικρινής.
Ο Αργεντινός γκαρντ παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% μετά τον τραυματισμό του, όπως και ότι θα ήθελα να παίζει περισσότερο, προσθέτοντας ωστόσο ότι καταλαβαίνει πως οι Σλούκας και Ναν είναι δύσκολο να βγαίνουν από το παρκέ αυτή τη στιγμή έτσι όπως παίζουν και με τον στόχο της 2ης θέσης να απέχει πλέον ελάχιστα.

Αναλυτικά ο Αργεντινός γκαρντ δήλωσε:
Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας, πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό σου στη EuroLeague. Η Μπάγερν θέλει την νίκη. Έχει κάποιες απουσίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Θα πάμε εκεί με προσδοκίες για να έρθουμε πίσω με την δεύτερη θέση».
Για τον την κατάσταση ετοιμότητάς του: «Είμαι έτοιμος, εδώ και περίπου μια εβδομάδα με δέκα ημέρες. Όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολα όλη τη σεζόν. Δεν νομίζω ότι έχω βρει το ρυθμό μου στην ομάδα.
Είναι δύσκολο να παίζω λιγότερα λεπτά σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο στο παρκέ για να βρω ρυθμό, αλλά όλα είναι καλά. Προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στον χρόνο συμμετοχής που έχω».
Για το πώς αισθάνεται: «Αισθάνομαι καλά. Μακάρι να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα αυτά που περιμένουν από εμένα, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συμβαίνει. Ο Σλούκας και ο Ναν είναι σε εκπληκτική κατάσταση και εγώ πρέπει να αποδεχτώ το ρόλο μου στην ομάδα».