Το ενδιαφέρον στην Ανόρθωση στρέφεται στην επόμενη μέρα που αφορά τις διοικητικές εξελίξεις και συνάμα και τις οικονομικές, αφού το ένα συνδέεται με το άλλο. Την ώρα που θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις στο θέμα της εξόφλησης των ποδοσφαιριστών (ή έστω με διακανονισμούς) για να αποφευχθούν οι προσφυγές, θα πρέπει να βρεθεί και… διοίκηση.
Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάτι το πολύ προχωρημένο. Οι επαφές μεταξύ διαφόρων ατόμων είναι σε πρώιμο στάδιο και είναι φυσιολογικό, καθώς μόλις χθες το απόγευμα η νυν διοίκηση γνωστοποίησε την απόφασή της να παραιτηθεί.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί άμεσα μία λύση και δη να προκύψει συνδυασμός στη γενική συνέλευση της 24ης Απριλίου, ώστε να παρουσιαστεί κι απ’ εκεί και πέρα να πάρει το χρίσμα σε επόμενη εκλογική συνέλευση που θα οριστεί.
Είναι δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα εντατικοποιηθούν οι διεργασίες, προκειμένου να εξευρεθεί ένας συνδυασμός που θα ηγηθεί στην επόμενη (δύσκολη) μέρα της Ανόρθωσης. Είναι επίσης δεδομένο ότι αρκετοί αποφεύγουν να βάλουν το χέρι στη φωτιά, λόγω ακριβώς της ζόρικης υφιστάμενης κατάστασης. Τα ποσά που απαιτούνται αποτρέπουν αρκετούς στο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ωστόσο δεν είναι μονάχα το οικονομικό. Ουδείς θέλει να βγει μπροστά και στο τέλος της ημέρας, να αποχωρήσει κακήν κακώς και αποτυχημένος.
Το ζητούμενο για την Ανόρθωση είναι να μην επαναληφθεί το ίδιο έργο των τελευταίων ετών. Το αν είναι εφικτό, θα το δείξει ο χρόνος.

Ανδρέας Βεντούρης