Θέμα συζήτησης στο ΑΠΟΕΛ. Αν ο προπονητής θα καταφέρει να αλλάξει το αγωνιστικό στυλ και κατ’ επέκταση την απόδοση της ομάδας και με ποιους ποδοσφαιριστές, εν όψει του αγώνα με την Πάφος FC.
Η πρόκληση είναι ενώπιον του Πορτογάλου. Να αξιολογήσει (σωστά) τα δεδομένα και να βρει την 11άδα που θα μπορέσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Τι θα κάνει όμως ο Σα Πίντο, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει. Γίνεται λόγος ότι θα δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Τσεπάκ, στο Βιγιαφάνες και στον Κβιλιτάια ενώ «παίζει» και το σενάριο του…ξεχασμένου Κίνγκσλει Σαρφό.
Διαλέγει και παίρνει (που λέμε) ο προπονητής, φτάνει όμως να διαλέξει σωστά για να κρατήσει το ΑΠΟΕΛ στην 1η θέση και για…να σώσει το δικό του τομάρι.
Βασικά, για τον επόμενο αγώνα 15 ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση για την αρχική 11άδα και είναι αυτοί που επέλεξε ο Πίντο να αρχίσουν με την Ανόρθωση συν ο Τσεπάκ, ο Βιγιαφάνες, ο Κβιλιτάια και ο Σαρφό.
Τόσο ο προπονητής, όσο και οι ποδοσφαιριστές, ξέρουν καλά, ότι «κτυπούν ρέστα» την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να καταφέρουν να γίνουν πρωταθλητές.