Με ένα και μοναδικό στόχο ταξιδεύει στη Λάρνακα η Ομόνοια για να κοντραριστεί με την ΑΕΚ στην «Αρένα», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του α’ ομίλου, κι αυτός δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.
Οι πράσινοι γνωρίζουν πως με ενδεχόμενη νίκη θα «πιάσουν» τη σημερινή τους (21/4-19:00) αντίπαλο στη δεύτερη θέση, ενώ θα…αγκαλιάσουν και την Ευρώπη. Μάλιστα, αν το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου φύγει με «διπλό» και ο Άρης ηττηθεί στο ΓΣΠ, τότε θα κλειδώσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά…σαλόνια.
Παράλληλα, η Ομόνοια, με τους τρεις βαθμούς θα κάνει ένα ακόμα βήμα για το…κυνήγι του τίτλου, αυξάνοντας τις πιθανότητές της για κατάκτησή του ενώ θα «ξορκίσει και την κατάρα», αφού η τελευταία νίκη επί της ΑΕΚ εκτός έδρας ήρθε το 2021, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Φράνσον και Μπέζους ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κασάμα και όσον αφορά στην 11άδα κόντρα στον Άρη για το κύπελλο, ο 51χρονος αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές.
Ειδικότερα, μία πιθανή 11άδα του Γιάννη Αναστασίου αναμένεται να συγκροτηθεί από τους Ουζόχο, Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Κούσουλος, Χάμπος (Μπασιρού), Σίμιτς, Σεμέδο, Αλιούμ, Στεπίνσκι.

Θράσος Δημητρίου