Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Μηνά μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την ήττα από την Ανόρθωση και τον τελικό πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση και την ήττα της ΑΕΚ: «Ανησυχούσα για το παιχνίδι γιατί η Ανόρθωση όπως και να είναι σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται είναι ομάδα με ιστορία. Η Ανόρθωση έκοψε πέντε βαθμούς στο ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ. Οι πιθανότητες ήταν υπέρ της ΑΕΚ αλλά κανείς δεν μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει κέρδος η Ανόρθωση. Το θέμα είναι το πως έγινε η ζημιά αυτή. Συμβαίνει να έρθει ένα αποτέλεσμα τέτοιο αλλά σε μια φάση όπως αυτή που έχεις το ματς στα χέρια σου και το χάνεις είναι άσχημο, αυτό πείραξε περισσότερο. Τώρα πηγαίνεις για ένα και μόνο αποτέλεσμα».

Για την Ανόρθωση: «Κανένας νορμάλ φίλαθλος δεν πρέπει να έχει παράπονο από την Ανόρθωση. Να μην ξεχνάμε το τι κάνει ο Οκκάς, είναι δύσκολες οι συνθήκες».

Πως περιμένεις τον… τελικό του πρωταθλήματος; «Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, θα πιέσει πολύ ο κόσμος ειδικά τα πρώτα λεπτά και η ΑΕΚ πρέπει να αντέξει, να απορροφηθεί η πίεση και να ηρεμήσουν τα πράγματα. Σε κάποια φάση θα ρισκάρει, θα έχει άγνοια κινδύνου και σε εκείνες τις στιγμές του αγώνα θα της φύγει το άγχος. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, όταν κρίνεται πρωτάθλημα όλα μπορούν να συμβούν. Είναι και ο παράγοντας τύχη μέσα στο παιχνίδι. Να έχεις ρέντα σε αυτά που πρέπει να βάλεις και το ίδιο να γλιτώσεις αυτά που θέλει να βάλει ο άλλος».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι εκεί, αναγνώρισε την προσπάθεια που πριν 4 μήνες κινδύνευε να μείνει εκτός 6άδας. Έγινε προσπάθεια από όλους διοίκηση, προπονητή παίκτες, και ήρθε να διεκδικεί πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι. Ότι έγινε-έγινε, να πάρεις τα καλά σου, να πας με αυτά και να παίξεις το παιχνίδι σου. Να το σκέφτεσαι μετά από χρόνια και να λες ότι… ”πήγα, ήμουν τολμηρός και είτε νικήσω, είτε χάσω έκανα αυτό που έπρεπε” αυτό να γίνει. Η ΑΕΚ να πάει να κάνει το παιχνίδι της χωρίς φόβο και να μην έχει τύψεις ότι δεν το έκανε».