Επιβλητική η Ομόνοια, πέτυχε μεγάλη νίκη, με τριάρα επί του Άρη, της περσινής πρωταθλήτριας, ανέβηκε στην 3η θέση, η οποία εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και δικαιούται με αυτές τις επιτυχίες και εμφανίσεις, να ελπίζει για το καλύτερο δυνατό στη φετινή σεζόν!
ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ:
*Ήταν μια νίκη που κρατάει ζωντανή την Ομόνοια στο κυνήγι της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, αλλά δίνει και πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης για το Κύπελλο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.
*Ήταν η 4η νίκη στην Β’ φάση στα παιγνίδια-ντέρμπι. Οι «πράσινοι» μάζεψαν σε 6 αγώνες 13β., καθώς έχουν και μια ισοπαλία, όπως και μια ήττα.
*Ήταν η 2η νίκη επί του Άρη, στα πλέι-οφ (αυτή τη φορά με πιο πειστικό τρόπο γι’ αυτό και έχει και μεγαλύτερη αξία και σημασία), κόντρα σε μια ομάδα, την οποία θυμίζουμε, δεν είχε κερδίσει για 7 σερί παιγνίδια, το προηγούμενο διάστημα το «τριφύλλι».
*Βρήκε δυο γκολ από πολύ καλές εκτελέσεις κόρνερ του Σιπριάνο, με τους Σεμέδο και Μίλετιτς να σκοράρουν.
*Είναι εμφανής η αλλαγή στην Ομόνοια στα πλέι-οφ και ειδικά μετά την έλευση Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έκανε τους ποδοσφαιριστές να το πιστέψουν, παλεύουν κάθε παιγνίδι και… ανταμείβονται. Αυτή την Ομόνοια θέλει και ο κόσμος να συνεχίσει να βλέπει.
*Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χαραλάμπους. Ήταν παντού…
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Υπάρχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ειδικά ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Άρη στο στάδιο «Άλφαμεγα» για το κύπελλο την Τετάρτη (6/10).
Πιο σοβαρό αυτού Φαμπιάνο (ενόχληση στον ορθό μηριαίο), ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εκτός με σοβαρό πρόβλημα είναι και ο Λανγκ.
Χαμάς, Μάθιους και Στεπίνσκι ήταν εκτός αποστολής. Ο Χαμάς είχε ενοχλήσεις, ο Μάθιους είχε μια μυϊκή ενόχληση και οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν θα προλάβουν. Ο Πολωνός φορ, όπως είπε ο κ. Αναστασίου, είχε κι αυτός ενοχλήσεις και θα δουν πως θα ανταποκριθεί ενόψει της συνέχειας.
*Για τους αγώνες πρωταθλήματος, λόγω κίτρινων καρτών, ο Κούσουλος θα απουσιάζει με την Ανόρθωση. Αναμένεται η απόφαση για το ματς που θα χάσει ο Κουλιμπάλι, ο οποίος συμπλήρωσε 3 κίτρινες.