Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε στη Cytavision για το θέμα των Γερμανών επενδυτών:

«Το θέμα με την εταιρεία έχει ως εξής και κάποιοι να μην βιάζονται να τελειώσουν το θέμα. Υπήρξε ενδιαφέρον, οι δικηγόροι των δύο πλευρών είναι σε συζητήσεις. Η ΑΕΛ έχει παραχωρήσει τα λογιστικά που ζήτησαν οι ενδιαφερόμενοι για να επανέλθουν ή όχι με πρόταση. Να δούμε αν είναι έμπρακτο το ενδιαφέρον. Αυτό περιμένουμε τη δεδομένη στιγμή. Οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, είμαστε σε στάδιο που μαζεύονται πληροφορίες. Το αν θα συνεχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον, δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή. Πιθανόν κάποιοι να διαρρέουν σκόπιμα κάποια πράγματα για τους δικούς τους λόγους, ας περιμένουμε λίγες μέρες».

-Για την απεργία των ποδοσφαιριστών: «Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν με τους αρμόδιους για το οικονομικό. Γνωρίζουν από την αρχή ότι είναι δύσκολα, δεν τους κοροϊδέψαμε ποτέ. Πρέπει και οι ίδιοι να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, έχουν και οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο στη φετινή πορεία.

-Για την αποχώρηση του κ. Χριστοδουλίδη: «Δεν είναι παραίτηση, ολοκληρώνεται η θητεία του νυν διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Χριστοδουλίδης γνωστοποίησε ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία. Στις 17 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων. Δεν πρέπει να μείνει ακέφαλο το σωματείο σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η κατάσταση βελτιώθηκε σε σχέση με το καλοκαίρι αλλά παραμένει πολύ δύσκολη. Χρειάζεται να συνεισφέρουν όλοι για να βρει η ΑΕΛ τα πόδια της και να συνεχίσει. Η μεταβατική περίοδος εξακολουθεί να είναι δύσκολη και θα συνεχίσει να είναι, μέχρι να μπουν λεφτά στην ομάδα, να ξοφληθούν χρέη και να αυξηθεί το μπάτζετ».