Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα. Ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις. Εφόσον δεν το… καθαρίσαμε, στο τέλος τιμωρηθήκαμε σε μία στημένη φάση. Οφείλουμε όλοι μας, τώρα που έχουμε διακοπή, να το αφήσουμε στην άκρη, να σταθούμε δίπλα στους παίκτες και στον προπονητή για να δώσουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Δεν θα βρούμε δικαιολογίες. Θα πάμε πλέον με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, είναι ο μοναδικός δρόμος για να γράψουμε ιστορία».

-Αν… βολεύει η διακοπή: «Έλεγα ότι θα ήταν καλύτερα να ερχόταν άμεσα το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά μετά από αυτό το αποτέλεσμα ίσως λειτουργήσει καλύτερα για μας. Θα πάμε να παίξουμε σε 90 λεπτά τους κόπους μιας χρονιάς. Είναι ένα παιχνίδι που συμβαίνει μια φορά κάθε δέκα χρόνια. Ο προπονητής έδωσε πρώτος το σύνθημα. Να αφήσουμε στην άκρη το χθεσινό αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στον αγώνα στο ΓΣΠ. Πλέον τα λάθη απαγορεύονται».

-Αν είναι καλύτερα που θα στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα: «Δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχουν δύο όψεις. Είναι κάτι που θα το δούμε στις 11 του Μάη».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομπότ. Έγινε η στραβή χθες, έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα».

-Για τους τραυματίες: «Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, Λόπες και Φαράζ. Ο προπονητής είπε ότι δεν θα έχουμε προβλήματα στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ».