Ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή το βράδυ την ΑΕΚ, στην έδρα του, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Οι περσινοί πρωταθλητές είναι σε κίνδυνο, όπως είναι τα δεδομένα σήμερα, να τα χάσουν όλα σε μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.
Το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο, έχει πέσει στην τέταρτη θέση, που δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ είναι σε δυσμενή θέση για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, μετά την ήττα με 3-0 από την Ομόνοια. Στο πρωτάθλημα είναι στο -5 από την κορυφή, τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε, με τα δεδομένα επίσης εκεί να μην είναι με το μέρος του.
Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Άρης θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τις δύο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο από την Ομόνοια. Ο Άρης έχει σημαντικές απουσίες, καθώς οι Καζού και Σανέ είναι εκτός λόγω τιμωρίας, όπως και ο Στρούσκι λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι είναι οι Μαγιαμπέλα και Μουσούντα με τον τελευταίο να κάνει πρόγραμμα γυμναστηρίου χθες. Αν καταφέρουν και προπονηθούν σήμερα θα υπολογίζονται στην αποστολή από τον Σπιλέφσκι.

Μιχαήλ Αριστείδου