Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ ο Τάκης Αντωνίου.

-Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΚ: «Ήταν η σημαντικότερη φετινή νίκη της ομάδας μας. Κινδύνευε στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος να χάσει την πρωτοπορία και τη ψυχολογία. Της δίνει το δικαίωμα και να κρατηθεί στην κορυφή και να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα στη συνέχεια».

-Η άποψή του για το παιχνίδι: «Δυσκολεύεται κάποιος να ερμηνεύσει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα μας δεν έδειξε ότι είχε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες για την ανατροπή. Όταν δεχθήκαμε το γκολ, επικρατούσε μια απογοήτευση γιατί, βάσει του ιστορικού της που δεν είχε καταφέρει να κάνει την ανατροπή και το ότι ο αντίπαλος ήταν σε πολύ καλή φόρμα, αλλά αυτό που συνέβη, δηλαδή η ανατροπή έγινε απροσδόκητα. Χωρίς να προετοιμάσει το έδαφος το ΑΠΟΕΛ. Όπως έγινε και στο γκολ της ΑΕΚ. Το να πετύχεις γκολ στο πρώτο δοκάρι με διαγώνιο σουτ είναι πολύ δύσκολο. Όπως έγινε αυτό, έγιναν και τα δικά μας γκολ. Οφείλω να πω ότι ήταν και τα δύο πολύ δύσκολα σε εκτέλεση. Ο Τομανέ έχει τεχνική με το κεφάλι, ενώ ήταν πολύ δύσκολο και το γκολ του Ντονγκαλά».

-Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Δεν πρέπει όμως να παρασυρθούμε από αυτή τη νίκη, διότι έχουμε αδυναμίες. Πολύ αργή ανάπτυξη, χωρίς ταχύτητα στον κεντρικό διάδρομο δεν έχεις πολλές πιθανότητες να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Όλη η ταχύτητα του ΑΠΟΕΛ είναι στα πλάγια. Το μεγαλύτερο θέμα για μένα είναι ότι έμειναν 15 λεπτά να τελειώσει ο αγώνας και δεχθήκαμε… 30 επιθέσεις από τον αντίπαλο διότι οπισθοχωρήσαμε. Έπρεπε να βγει μπροστά, περάσαμε από πολλά καρδιογραφήματα. Είναι από τις περιπτώσεις που κέρδισε η φανέλα του ΑΠΟΕΛ, όχι γιατί την εκμεταλλεύτηκε αλλά γιατί την φοβήθηκε η ΑΕΚ. Ενώ κέρδιζε, δεν ενέτεινε την προσπάθεια της να πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ».

-Για τη συνέχεια: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για την κατάληξη. Μπορεί να μην πείθει η ομάδα σε κάποιους τομείς, αλλά έχει πείσει για τη συνέπεια της να κερδίζει μεγάλους αγώνες. Είναι ο τέταρτος αγώνας που απειλήθηκε η πρωτιά, αλλά κέρδισε και τους τέσσερις. Αν υπολογίσουμε τους τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ που ουσιαστικά είναι πέντε. Μαθηματικά είμαστε πολύ κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά σε μία αγωνιστική μπορούν να ανατραπούν τα πάντα. Αν νικήσουμε την Ανόρθωση, σημαίνει ότι σχεδόν δεν ανατρέπεται η διαφορά. Αν το ΑΠΟΕΛ νικήσει την Ανόρθωση θα είναι κατά 90% πρωταθλητής».