Το περίμεναν στην Ομόνοια ότι οργανωτικά χωρίς τον Μπέζους θα δυσκόλευε το πράγμα αλλά όχι στον βαθμό που είδαμε στην ΑΡΕΝΑ.
Απόρροια της απουσίας του Ουκρανού, η Ομόνοια δεν είχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ τελική προσπάθεια στον στόχο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό στέλνει το μήνυμα στον Αναστασίου ότι πρέπει να βρει λύσεις άμεσα.
Κόντρα στην ΑΕΚ δεν τις βρήκε αλλά επιβάλλεται να τις βρει και να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό του Μπέζους ενόψει ΑΠΟΕΛ και Πάφος FC προκειμένου να τερματίσει σε θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη (3η) και στην συνέχεια να πάει να διεκδικήσει με αξιώσεις το Κύπελλο.
Το «πείραμα» με τον Χάμπο δεν πέτυχε. Δεν είναι η θέση του επιτελικός μέσος και παρά την φιλοτιμία του δεν βοήθησε όσο περίμεναν, ενώ τον έχασε και η Ομόνοια από την φυσική του θέση στην οποία είναι εντυπωσιακός.
Μια επιλογή είναι και αυτή του Βέλικο Σίμιτς ο οποίος μπορεί να αναλάβει έναν ρόλο πιο οργανωτικό για να παίξει στα άκρα ο Αλιούμ, ενώ δεν αποκλείεται να στριφογυρίζει στο μυαλό του Αναστασίου και η σκέψη για το πιο απομακρυσμένο σενάριο για αλλαγή σχήματος και να παίξει με δύο επιθετικούς.

Χρίστος Χρίστου