Στο 1-1 κόλλησαν Φροζινόνε και Λέτσε αλλά ο ένας βαθμός που πήραν μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος στο τελικό ταμείο για την παραμονή.

Στο 26ο λεπτό ο Κρστόβιτς έκανε το σουτ από δεξιά αλλά ο Τσεροφολίνι είπε όχι και στο 45+2’ ο Φαλκόνε έχασε την μπάλα μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του και ο Σεντίρα από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Ωστόσο στο 56’ η Λέτσε κέρδισε πέναλτι και ο Κρστόβιτς ευστόχησε για το 1-1. Στο 64’ η Φροζινόνε είχε δοκάρι με τον Τζέλι και στο 72’ ακυρώθηκε γκολ του Σεντίρα. Στο 89’ ο Σεκ έσωσε στον Κάιο που πλάσαρε από κοντά πάνω στον Φαλκόνε και στο 90’ ο γκολκίπερ της Λέτσε απέκρουσε εντυπωσιακά και το σουτ του Σεκ ενώ στο 90+6′ έβγαλε και την κεφαλιά του Κάιο.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τσερογφολίνι, Ρομανιόλι, Βαλέρι, Οκόλι, Ζορτέα, Ματσιτέλι, Τζέλι, Αρουί (4’ Ρεϊνιέρ, 87’ Σεκ), Μπρεσιανίνι (77’ Μπαρενετσέα), Σεντίρα (87’ Κάιο Ζόρζε), Σουλέ

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Πόνγκρατσιτς, Μπασιρότο, Γκάλο, Γκεντρί, Ραμαντάνι, Ραφιά (67’ Ουντέν), Μπαντά (67’ Σανσόνε), Καμπά (64’ Γκονθάλεθ), Κρστόβιτς (76’ Πίκολι), Άλμκβιστ  (76’ Μπλιν)