Ο Νεντίμ Τούτιτς μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ανέλυσε την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η αγωνιστική για να μπορέσει να διαμορφώσει καλύτερη άποψη για το φαβορί της κατάκτησης του τίτλου.

Πως βλέπεις τη «μάχη» του τίτλου μετά το χαμένο έδαφος του ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι Άρης και ΑΕΚ μείωσαν την διαφορά;
«Τώρα χωρίς ψέματα είναι όλα ανοικτά. Για εμένα η ΑΕΚ αυτή τι στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και θα δώσω τις ίδιες πιθανότητες σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν και είναι εκεί. Ο Άρης με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ πήρε ψυχολογία και θα το παλέψει αλλά θα είναι ανοικτά όλα μέχρι το τέλος. Δεν μπορείς να προβλέψεις κανένα αποτέλεσμα στα πλέι οφ αφού είναι όλα ντέρμπι».

Δίνεις πλεονέκτημα σε κάποια ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη από τώρα για τον πρωταθλητή. Πιστεύω πρέπει να δούμε και την αγωνιστική που έρχεται τι θα γίνει. Εάν δεν καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να νικήσει την Ομόνοια τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία αφού παίζει δύσκολο αγώνα αλλά με την Ανόρθωση που έχει κάποια θέματα. Το ίδιο και ο Άρης εάν πάρει τους τρεις βαθμούς για αυτό δεν μπορείς από τώρα να προβλέψεις τον πρωταθλητή. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα βαθμολογικά αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν».

Σόλωνας Κύπρου