Το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο Δημήτρη Μιχαήλ που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι. Η εξόδιος Ακολουθία για τον άτυχο, νεαρό οδηγό θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μονοβόλικο, στα Κάτω Πολεμίδια στις δύο και τριάντα το μεσημέρι.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση των οικείων του 20χρονου, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον ναό.

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ο 20χρονος Δημήτρης έχασε τη ζωή του σε νέα τροχαία σύγκρουση που συνέβη γύρω στις επτά και σαράντα το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνόνται, ο άτυχος νέος φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε να κατέπεσε σε γκρεμό βάθους πενήντα μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

κ

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το δυστύχημα μέσω του συστήματος έγκαιρης ειδοποίησης που διέθετε το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου, στον αριθμό 112. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που απεγκλώβισαν τον οδηγό από τα συντρίμμια του οχήματος.

κ

Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο Μιχαήλ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ λειτούργησαν οι δύο αερόσακοι του μοιραίου οχήματος.

ΠΗΓΗ: ALPHANEWS.LIVE