Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχοντας αφήσει το χρόνο να περάσει και τις σκέψεις του να ηρεμήσουν, τονίζει πια ότι η Λίβερπουλ έκανε την πιο σωστή επιλογή αποφασίζοντας να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο…

Ο πρώην captain των «κόκκινων» που κατάφερε στα χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο να κατακτήσει όλους τους τίτλους και να γράψει μοναδική ιστορία, είχε μεγάλο παράπονο από το περασμένο καλοκαίρι.

«Έστω κι ένας να μου έλεγε να μείνω, θα το έκανα» δήλωνε στην έναρξη της περασμένης σεζόν, όταν αποφάσισε ν’ αποδεχθεί την πρόσκληση-πρόκληση του Στίβεν Τζέραρντ και ν’ αποδεχθεί την πρόταση της Αλ – Ετιφάκ.

Πλέον βρίσκεται στον Άγιαξ έχοντας επιστρέψει στα ευρωπαϊκά ύδατα και έχοντας ηρεμήσει και δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και λογικά, είχε να πει: «Μάλλον τελικά ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω. Ήταν σωστό και για την ομάδα, όσο κι αν εκείνη τη στιγμή με είχε πονέσει.

Ήμουν επηρεασμένος από το συναίσθημα εκείνο τον καιρό. Τώρα, κοιτάζοντας πίσω, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν σωστή επιλογή και για τις δύο πλευρές. Ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει η Λίβερπουλ και φαίνεται πια και στο γήπεδο, όσο κι αν με πονάει που δεν είμαι μέλος του κλαμπ σε αυτή την περίοδο…».