Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει της…εξόρμησής του στην Πάφο για το ματς της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.
Τα νέα που έρχονται είναι θετικά καθώς ο Σάβο μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων κι αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Επιπλέον, το ίδιο-πλην απρόοπτου-θα γίνει και με τον Καζού ο οποίος θα ακολουθήσει μέρος του κανονικού.
Όσον αφορά τον Κοκόριν, η ομάδα της Λεμεσού θα είναι πιο συντηρητική και επιφυλακτική για να μην προκύψει κάποια υποτροπή. Ο Ρώσος στράικερ, πιθανότατα να προσπαθεί να βγάλει κομμάτια της σημερινής προπόνησης (14/3), ωστόσο όλα εξαρτώνται από το πως νιώθει και το τι θα πει το ιατρικό τιμ. Αν δεν μπορέσει να ενσωματωθεί, έστω και για μέρη της προπόνησης, τότε θα ακολουθήσει ατομικό. Πάντως, δύσκολα ο 32χρονος θα δώσει το παρών του για το παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Τέλος, στα πλάνα του Λευκορώσου κόουτς τέθηκαν Μποακί και Στρούσκι, καθώς αμφότεροι προπονούνται σε φουλ ρυθμούς. Παρόλα αυτά, ο πρώτος, λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, ίσως δεν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι της 4ης «στροφής», αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Λευκορώσος τεχνικός.

Θράσος Δημητρίου