Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές της τελευταίας εικοσαετίας, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του σχεδόν σε κάθε σύλλογο που έχει αναλάβει.

Έχοντας μείνει μακριά από τους πάγκους για σχεδόν δύο μήνες πλέον, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι αναμένουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Special One. Η εμφάνισή του στη Σαουδική Αραβία με αφορμή τη διεξαγωγή του Grand Prix της Formula 1, «έκρυβε» μία ύποπτη συνάντηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός εθεάθη να συνομιλεί και να σφίγγει τα χέρια με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ.

Αμέσως οι φημολογίες για ένα comeback στο αγγλικό πρωτάθλημα οργίασαν, με τίποτα παραπάνω ωστόσο να έχει γίνει γνωστό. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι η έντονη επιθυμία του για επιστροφή στην προπονητική το συντομότερο δυνατό, με τον 61χρονο να δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα32, όπως αναφέρει το talkSPORT

«Δεν είμαι σε κατάσταση ξεκούρασης, θέλω να δουλέψω. Απλά δεν θέλω να πάρω τη λάθος απόφαση. Πρέπει να περιμένω τη σωστή και αυτή που θα μου δώσει κίνητρο. Αν μπορούσα να δουλέψω αύριο, θα δούλευα αύριο. Η Ρόμα ήταν σπουδαία που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια και αυτό είναι δύσκολο. Αλλά τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία».