Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται και στην 6η αγωνιστική Δόξα, Οθέλλος και ΑΕΖ θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της Καρμιώτισσας.

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στη Β’ κατηγορία όμως υπάρχουν ακόμη 9 αγωνιστικές. Η Δόξα είναι στο -6, ο Οθέλλος στο -8 και ΑΕΖ στο -11 και τα περιθώρια στενεύουν.

Απόψε ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο Β’ γκρουπ του Πρωταθλήματος Cyta με δύο σημαντικούς αγώνες.

Στην Περιστερώνα η Δόξα υποδέχεται τον Οθέλλο σε ένα παιχνίδι που παίρνει τον χαρακτήρα ντέρμπι επιβίωσης. Η ομάδα της Κατωκοπιάς τα πάει εξαιρετικά στα πλέι οφ με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και θέλει να δώσει συνέχεια με ακόμη μια νίκη για να βάλει κι άλλη πίεση στην Καρμιώτισσα. Στον αντίποδα ο Οθέλλος έκανε εμφατικό… restart αφού επικράτησε της ΑΕΖ με 0-4 στην προηγούμενη αγωνιστική και έχει ως μοναδικό στόχο το διπλό για να συνεχίσει την αντεπίθεση του.

Στο άλλο ματς της βραδιάς ο αδιάφορος Απόλλωνας περιμένει την ουραγό ΑΕΖ στο στάδιο «Αλφαμέγα». Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έχουν το μυαλό τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την Πάφο και ο Πάμπλο Ματσίν θα κάνει τις απαραίτητες δοκιμές για να προετοιμάσει την ομάδα του. Η ΑΕΖ με τη σειρά της βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και εάν θέλει να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες σωτηρίας της θα πρέπει να πάρει το διπλό απέναντι στον Απόλλωνα.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!