Ένα βίντεο για το οποίο τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει διασταυρωθεί η αυθεντικότητά του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φέρεται να έχει σχέση με την χθεσινή επίθεση στη Ρωσία. Σε αυτό φαίνεται ένας από τους υπόπτους να ανακρίνεται από τους Ρώσους αστυνομικούς, να τρέμει από τον φόβο του, και να απαντά σε ερωτήσεις που του κάνουν.
Ο άνδρας αυτός ουσιαστικά παραδέχεται ότι συμμετείχε στην χθεσινή επίθεση, και πως αυτοί που τον στρατολόγησαν του έταξαν 500.000 ρούβλια, δηλαδή, περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.
Το βίντεο αυτό το έχει βγάλει αρχικά στη δημοσιότητα το Russia Today και η αρχισυντάκτριά του, Μαργκαρίτα Σιμονιάν, το οποίο σιγά-σιγά έχει αρχίσει και προβάλλεται και από τα περισσότερα ρωσικά ΜΜΕ και τηλεοπτικά δίκτυα.
Μάλιστα, ανάμεσα στα σχόλια τα οποία φέρεται να έχει κάνει η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια του ISIS αφήνοντας να εννοηθεί ότι άλλος βρίσκεται πίσω από την επίθεση αυτή, δείχνοντας την Ουκρανία.


Ο άνδρας, ο οποίος αναφέρει ότι λέγεται Φαριντούν Ισαμσιντιν, πως είναι 26 ετών και πως δεν γνωρίζει ποιοι τον στρατολόγησαν. Υποστηρίζει ότι έφτασε στη Ρωσία από την Τουρκία στις 4 Μαρτίου, πως έχει ήδη λάβει τα μισά από τα χρήματα που του υποσχέθηκαν και πως δεν είχε επαφή μαζί τους, αλλά τα πάντα έγιναν από το Telegram, μέσω του οποίου του δόθηκαν κατευθύνσεις αλλά και το μέρος που θα είναι κρυμμένα τα όπλα.