Αισθάνεται πλέον, την καυτή ανάσα της ΑΕΚ, είναι κοντά του και ο Άρης και όχι πολύ μακριά, η Ομόνοια.
Αυτό είναι το νέο σκηνικό στη βαθμολογία που…πιέζει το ΑΠΟΕΛ και αναγκαστικά «σφίγγουν τα ζωνάρια» στον Αρχάγγελο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αν θέλουν να μην χάσουν και το οριακό προβάδισμα με το οποίο διατηρούνται στην 1η θέση.
Εν όψει μάλιστα, ότι στην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο θα δοκιμαστεί κυριολεκτικά στην έδρα της ΑΕΚ (Κυριακή 31 Μαρτίου στις 17:00) είναι επιτακτική ανάγκη για τον Πορτογάλο προπονητή να διορθώσει όλες τις ανορθογραφίες που έδειξε η ομάδα στα ματς που έφεραν και τις δύο σερί ήττες.
Δεν δικαιούται από εδώ και πέρα να κάνει…νέα πειράματα, όπως έκανε ειδικά με την Ομόνοια και τα πλήρωσε ακριβά το ΑΠΟΕΛ.
Πιθανόν η διακοπή, να βοηθήσει ώστε να αποκτήσουν φρεσκάδα οι ποδοσφαιριστές καθώς επίσης να επέλθει η ηρεμία στον Αρχάγγελο.
Υπάρχουν αρκετές μέρες για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Προβλέπεται όμως ότι θα έχει δύο σημαντικές επιστροφές (συγκριτικά με την Ομόνοια) με τους Πέτροβιτς και Κβιλιτάια να παίρνουν θέση στην 11άδα!
Αναφορικά με τον Κρέσπο, δεν έχει καμία πιθανότητα να τον υπολογίσει ο προπονητής με την ΑΕΚ και ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα 2-3 βδομάδες για να επιστρέψει.