Η Πάφος FC ταξιδεύει στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στις 17:00, σε ένα αγώνα όπου χρειάζεται πάση θυσία να νικήσει για να συνεχίσει το «κυνήγι» της 3ης θέσης που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη.
Το ξεκίνημα της ομάδας στα πλέι οφ μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικό αφού μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ με το ίδιο σκορ, 1-0. Και στις δύο αναμετρήσεις έγινε προσπάθεια, η ομάδα μπορεί να είχε την κατοχή αλλά της έλειπε η ουσία. Πιο συγκεκριμένα, οι τελικές πάσες και προσπάθειες στην εστία δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο τις πλείστε φορές. Σε σχέση με την ποιότητα που διαθέτει η Πάφος FC αυτό δεν θα έπρεπε (λογικά) να ισχύει. Επιβάλλεται κόντρα στην «Κυρία» να είναι πιο απειλητική και το πιο σημαντικό να γίνει στο παιχνίδι της αποτελεσματική για να πάρει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.
Στα αγωνιστικά, ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετράει τις επιστροφές του Ζάιρο ο οποίος ήταν τιμωρημένος απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και του Μάριου Δημητρίου που αναμένεται να είναι στην αποστολή μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Μοναδική απώλεια θα είναι ο Μελούσο λόγω της κόκκινης (2η κίτρινη) που δέχθηκε την 1η αγωνιστική επί της ΑΕΚ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ:
Ίβουσιτς, Ικόκο, Μποτσκάι, Κβίντα, Ρους, Ντράγκομιρ, Ναμ, Μπρούνο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο, Κοντρέρας.

Σόλωνας Κύπρου