Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, που εδώ και λίγο καιρό έχει αγοράσει το 27,7% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να δείχνει το ενδιαφέρον του για το σύλλογο και στην πράξη.

Όπως φαίνεται ο βρετανός συνιδιοκτήτης προχώρησε στη δημιουργία μίας λίστας προτίμησης προπονητών με φόντο την πιθανή αποχώρηση του νυν προπονητή των «Κόκκινων Διάβολων», Έρικ Τεν Χαγκ.

Μία ακόμα άσχημη σεζόν την τελευταία δεκαετία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει γεγονός. Τα πολλά εκατομμύρια πο έχουν δαπανηθεί για μία ακόμη φορά δε φαίνεται να βρίσκουν αντίκρισμα εντός του αγωνιστικού χώρου και ο νέος συνδιοκτήτητης του συλλόγου επιθυμεί φανερά η κατάσταση αυτή να αλλάξει.

Στην κορυφή της λίστας του μεγαλοεπιχειρηματία βρίσκονται τα ονόματα, του προπονητή της εθνικής Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, του τεχνικού της Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ενώ την τριάδα κλείνει ο Τόμας Φρανκ, ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Μπρέντφορντ.

Ωστόσο, ο επικεφαλής του ομίλου INEOS, έχει ξεκαθαρίσει ότι προσφέρει στον Τεν Χαγκ να αποδείξει τον εαυτό του υπό το νέο καθεστώς που επικρατεί στην ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως μάλιστα έχει αναφέρει, δεν χρεώνει στον Ολλανδό προπονητή ολόκληρο το μερίδιο της ευθύνης για την κάκιστη πορεία της ομάδας κατά την παραμονή του στο Μάνσεστερ.

«Αυτό που θα έλεγα θέλοντας να σεβαστώ τον προπονητή, είναι ότι τα τελευταία 11 χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πολλούς προπονητές και κανείς δεν είχε μεγάλη επιτυχία σε αυτό το περιβάλλον», είπε ο Ράντκλιφ στο BBC, ενώ πρόσθεσε.

«Αυτό μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με το περιβάλλον του συλλόγου».