Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30, Novasports Prime) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague χωρίς τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοβ, καθώς και οι Γιώργος Τανούλης, Βενιαμίν Αμπόσι.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν ο Μήτρου-Λονγκ θα χάσει και τον αγώνα της Πέμπτης (21/3) κόντρα στην Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με τον 31χρονο γκαρντ εκτός, ο Μιχάλης Λούντζης αναμένεται να έχει τον ρόλο του τρίτου πόιντ γκαρντ, χωρίς να αποκλείεται πάντως υπό προϋποθέσεις να πάρει χρόνο σε θέση ένα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, κάτι που έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια όταν υπήρχαν απουσίες.

Την φετινή σεζόν ο ομογενής γκαρντ έχει 1.5 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague και 6.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.