Ο Σλούκας οδήγησε τους «πράσινους» στην 7η εκτός έδρας νίκη τους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Παναθηναϊκό να μετρά 7 νίκες σε 9 ματς τη φετινή σεζόν όταν ο αρχηγός του μοιράζει από 7 τελικές πάσες και πάνω.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ τη φετινή σεζόν με το «τριφύλλι» μετράει 5,7 ασίστ μέσο όρο στην Euroleague, με τον μαγικό αριθμό για το «τριφύλλι» να είναι το 7, αφού όταν ο Σλούκας μοιράζει πάνω από 7 τελικές πάσες, οι «πράσινοι» μετρούν ρεκόρ 7-2 τη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σλούκας κόντρα στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ έδωσε 8 ασίστ, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα στην παράταση από τους Ισραηλινούς, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να μοιράζει 7 τελικές πάσες απέναντι στην Μπασκόνια εντός έδρας και να οδηγεί τους «πράσινους» στη νίκη.

Κόντρα στη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ ο Σλούκας έδωσε 9 ασίστ και ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στην επικράτηση, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να μοιράζει 8 τελικές πάσες στην ήττα των «πράσινων» από την Εφές στην Τουρκία.

Απέναντι στη Βιλερμπάν ο Έλληνας πλέι μέικερ έκανε το season high του με 12 ασίστ στη Γαλλία και οδήγησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο διπλό και στη συνέχεια έδωσε 7 τελικές πάσες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ στη νίκη του «τριφυλλιού» επί των Σέρβων.

Και στο δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές, αυτή τη φορά εντός έδρας, ο Σλούκας έδωσε 9 ασίστ στην επικράτηση του «τριφυλλιού», με τον αρχηγό των «πράσινων» να μοιράζει 8 τελικές πάσες απέναντι στη Βιλερμπάν στη νίκη της ομάδας του Αταμάν στο ΟΑΚΑ.

Τελευταίο παιχνίδι που ο Σλούκας είχε 7+ ασίστ ήταν αυτό το βράδυ της Τετάρτης (20/3) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όταν έδωσε 10 τελικές πάσες στο 7ο φετινό διπλό του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Σλούκα με 7+ ασίστ:

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 8 ασίστ (81-86)

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 7 ασίστ (95-81)

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 9 ασίστ (90-73)

Εφές – Παναθηναϊκός 8 ασίστ (71-68)

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 12 ασίστ (81-89)

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 7 ασίστ (82-65)

Παναθηναϊκός – Εφές 9 ασίστ (83-76)

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 8 ασίστ (85-67)

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 10 ασίστ (76-89)