Στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Κ19 της Ρεάλ και της Ατλέτικο βρέθηκε ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Ομάρ Τζάνεχ Σούσο που παίζει στους «ροχιμπλάνκος».

Η ομάδα του Φερνάντο Τόρες επικράτησε με 2-0 των μικρών «μερένχες», με τον 17χρονο άσο να σκοράρει μία φορά και να δίνει ασίστ στο συγκεκριμένο ματς.

Ο συγκεκριμένος παίκτης μετράει 16 γκολ και 5 ασίστ για τους μικρούς της Ατλέτικο και ο Αρτέτα έχει γραφτεί πως τσεκάρει προσεκτικά την περίπτωσή του, όπως σημειώνει η Marca.

Πρόσφατα ο Τζάνεχ κλήθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τους Μαδριλένους.

Ο πιτσιρικάς έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, αλλά πρόσφατα γράφτηκε πως η «Ατλέτι» σκοπεύει να τον «δέσει» με μία νέα συμφωνία.

Κάπου εδώ μπαίνει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ και του Αρτέτα, οι οποίοι θέλουν να επαναλάβουν την ιστορία, καθώς πριν από 21 χρόνια οι Λονδρέζοι είχαν εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Σεσκ Φάμπρεγας δεν είχε πάρει ευκαιρίες από την Μπαρτσελόνα και τότε ο Αρσέν Βενγκέρ τον είχε πάρει στους «κανονιέρηδες» και είχε προλάβει, μάλιστα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μένει να φανεί αν η ιστορία θα επαναληφθεί με τη μετακίνηση του Τζάνεχ στην Άρσεναλ ή η Ατλέτικο θα προλάβει τις όποιες διαθέσεις του Αρτέτα.