Στον Τιν Γεντβάι μπορεί να υπολογίζει ξανά ο Φατίχ Τερίμ. Ο Κροάτης στόπερ ξεπέρασε πλήρως το μυϊκό πρόβλημα που είχε αποκομίσει από τον 2ο ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και όπως αναμενόταν βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Λεωφόρου (31/03 18:00) κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής έμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μαζί με τους Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο, ενώ ως γνωστός εκτός παραμένουν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν, οι οποίοι ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.

Έτσι, με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης», στην οποία παρευρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.