Οι Λέικερς υποσχέθηκαν δημόσια πως έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να διορθώσουν τα σοβαρά ορθογραφικά λάθη που έγιναν στο άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, που κοσμεί τον χώρο έξω από το γήπεδο της ομάδας, Crypto Arena.

Στη βάση του αγάλματος υπάρχει μια μαρμάρινη επιγραφή που περιλαμβάνει το box score του αγώνα των Λέικερς με τους Ράπτορς, όταν ο αείμνηστος θρύλος της ομάδας πέτυχε 81 πόντους. Ωστόσο οι γλύπτες παρότι πέτυχαν να αποτυπώσουν τη μορφή του Κόμπι, έκαναν λάθη στα ονόματα του Ισπανού Χοσέ Καλντερόν (Jose Calderson) και του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού Βον Γουέιφερ (Vom Wafer), ενώ σε ένα άλλο σημείο αναγράφεται για παίκτη που δεν χρησιμοποιήθηκε η αιτιολογία «Coach Decicion» αντί για «Coach Decision».

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία αγάλματα που θα τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι από τους Λέικερς. Το δεύτερο θα είναι με τη φανέλα με το νούμερο «24» (ενώ στο πρώτο φορούσε το «8») και το τρίτο θα είναι με την κόρη του, Τζίτζι, που έχασε τη ζωή της μαζί με τον πατέρα της σε συντριβή ελικοπτέρου. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκαλυφθούν τα συγκεκριμένα δύο αγάλματα.

Λέικερς: Υποσχέθηκαν να διορθώσουν τα λάθη στο άγαλμα του Κόμπι
Λέικερς: Υποσχέθηκαν να διορθώσουν τα λάθη στο άγαλμα του Κόμπι