Μπορεί να ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών για το θέμα που αφορούσε την Κυπριακή Ολυμπιακή αλλά προκύπτουν ερωτήματα και ερωτηματικά για κάποια θέματα και πολύ περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο έγινε…ο συντονισμός από διάφορες και διαφορετικές πλευρές, προκειμένου να καταλήξουν στο συμπέρασμα για «ψευδείς καταγγελίες».
Το ρεπορτάζ του ΚΥΠΕ (ανυπόγραφο μάλιστα) μπορεί να έγραψε ότι έγραψε για το όλο θέμα, όμως ψάχνοντας βαθύτερα το θέμα , συλλέξαμε κάποιες πληροφορίες τις οποίες διασταυρώνουμε ώστε να φτιάξουμε και το δικό μας ρεπορτάζ.
Για την ώρα, απευθύνουμε το εξής ερώτημα προς κάθε ενδιαφερόμενο και ειδικά σε όσους είχαν εμπλοκή στο διαμοιρασμό των 200 χιλιάδων ευρώ χορηγία της ΟΠΑΠ που δεν φαίνονται στον προϋπολογισμό της ΚΟΕ.
Και η δικαιολογία (βλέπε από ΚΟΕ) ήταν πως τα λεφτά αυτά δεν φαίνονται επειδή δεν πήγαν απευθείας στον ΚΟΑ αλλά πληρώθηκαν για συγκεκριμένες δράσεις και σε θέματα προβολής.
Οι δικές μας πληροφορίες (τις πήραμε από κάποιες ομοσπονδίες) λένε ότι έγινε διαμοιρασμός των χρημάτων σε ομοσπονδίες για λόγους που ο καθένας μπορεί να καταλάβει.
Για το θέμα αυτό, μάθαμε ότι θα σταλεί επιστολή από την κοινοβουλευτική επιτροπή Θεσμών στο Γενικό Λογιστήριο και στο Τμήμα Φορολογίας, ώστε να επιβεβαιωθεί η κατάληξη των χρημάτων.