Η Παρί συνέχισε ακάθεκτη και πέρασε αλώβητη από τη Μασσαλία, καθώς επιβλήθηκε της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ με 2-0 για την 27η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Παριζιάνοι, που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο πρώτο μέρος βρήκαν δύο γκολ με τους Βιτίνια και Ράμος.

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κόλο Μουανί και Ντεμπελέ, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του μάλιστα, η κατάσταση έγινε χειρότερη, καθώς στο 40′ έμεινε με 10 παίκτες, με τον διαιτητή να βγάζει κόκκινη κάρτα στον Μπεράλντο για το μαρκάρισμα στον Ομπαμεγιάνγκ.

Το γκολ ήρθε στο 53′ μετά από ωραία συνεργασία Βιτίνια-Ντεμπελέ. Ο Πορτογάλος μοίρασε στον Γάλλος, κι εκείνος ξανά στον Βιτίνια που νίκησε τον Λόπεθ για το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, Ο Χαρίτ σούταρε από τα αριστερά, με τον Ντοναρούμα το απέκρουσε, με τον Βερτού να παίρνει το ριμπάουντ και να νικάει τον Ντοναρούμα.

Ωστόσο, η φάση ελέγχθηκε από το VAR, με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Τη νίκη των Παριζιάνων υπέγραψε στο 85′, σκοράροντας για το 0-2.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Γκαρθία, Εμπεμπά (51′ Ζιγκό), Μπαρλέντιω (73′ Ουναχί), Μερλέν, Κοντόγκμπια (61′ Γκέιγ), Βερετού, Αρίτ, Ενρίκε, Εντιαγέ (61′ Ρεμί Μουμπανιά), Ομπαμεγιάνγκ.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Περέιρα, Μπεράλντο, Ερντάνες, Ζαΐρ-Εμερί (77′ Σκρίνιαρ), Βιτίνια, Ρουίζ, (65′ Ουγκάρτε) Ντεμπελέ (64′ Ασένσιο), Κόλο Μουανί (47′ Λι), Εμπαπέ (64′ Ράμος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ