Κι όμως, η Βίρτους Μπολόνια αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση εισιτήριων που έχουν αγοραστεί νόμιμα από οπαδούς του Παναθηναϊκού ΑKTOR.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Η δίψα των οπαδών των πράσινων να είναι δίπλα στην ομάδα τους σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι ήταν μεγάλη. Έτσι όταν έμαθαν ότι η ιταλική ομάδα μπορούσε να καλύψει μόνο ένα μικρό ποσοστό στα εισιτήρια που έδινε επίσημα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πολλοί ήταν αυτοί που αποφάσισαν να αναζητήσουν λύση με άλλους τρόπους.

Συγκεκριμένα, να αναφέρουμε ότι η ΚΑΕ είχε 1200 αιτήματα για το παιχνίδι εκ των οποίων θα μπορούσε να καλυφθούν μόνο τα 400-500 με βάσει τα εισιτήρια που έδινε η ιταλική ομάδα. Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR αποφάσισαν να αγοράσουν ένα εισιτήριο από τις πλατφόρμες οι οποίες επίσημα διαθέτουν τα εισιτήρια των αγώνων της Βίρτους.

Ωστόσο μια ημέρα πριν το ματς, η Βίρτους αποφάσισε να τους ακυρώσει τα εισιτήρια αυτά όταν διαπίστωσε ότι οι κάτοχοί τους ήταν Έλληνες και να τους επιστρέψει τα χρήματα. Ωστόσο πολλοί από αυτοί διαμαρτύρονται ότι έχουν ταξιδέψει από την Αθήνα για το παιχνίδι αυτό, κάτι που σημαίνει ότι χάνουν τα χρήματα από τα αεροπορικά.