Συγκινημένος με την στήριξη που έχει από τους οπαδούς της Παρτίζαν, δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.
Ο Ζοτς εξέφρασε και την υπερηφάνειά του για τη νέα γενιά των φίλων της ομάδας, βλέποντας πολλά παιδιά στο γήπεδο, ενώ ξεκαθάρισε πως το μέλλον του ανήκει αποκλειστικά στην Παρτίζαν, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα σταματήσει την προπονητική!
«Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που οι οπαδοί ανάρτησαν το πανό που ανέφερε ότι είμαι ένας από αυτούς. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το μέλλον μου. Είναι πολύ ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο. Η στήριξη του κόσμου, ακόμη και μετά την απώλεια του Κυπέλλου, σημαίνει πολλά για μένα. Πρέπει να συνεχίσει η παράδοση. Η καρδιά μου γεμίζει όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο από παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, καθώς υπάρχει μία νέα γενιά οπαδών της Παρτίζαν. Δεν βλέπω τον εαυτό μου πουθενά εκτός από την Παρτίζαν. Είτε θα μείνω εδώ, είτε θα σταματήσω την προπονητική!», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ζοτς.
Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον πάγκο της Παρτίζαν το καλοκαίρι του 2021, με την πρώτη του θητεία να ήταν τη μακρινή διετία 1991-93. Μάλιστα, πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Βελιγραδίου στην κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας.
Από ‘κει και πέρα, το φετινό καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του 63χρονου κόουτς με τους «ασπρόμαυρους» και σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.