Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Η διαδικασία ντέρμπι μπαίνει ντέρμπι βγαίνει θα είναι συνεχόμενη. Επιδιώκουμε την ανασύνταξη γιατί την Κυριακή πρέπει να δούμε την ομάδα μας πολύ αλλαγμένη σε σχέση με το παιχνίδι με την Ομόνοια. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα την οποία αν νικήσουμε θα την ξεπεράσουμε. Έχει πλούσιο ροστερ η Πάφος FC αλλά κι εμείς έχουμε τις δικές μας δυνατότητες και πλεονεκτήματα με κυριότερο τον κόσμο μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ομάδα που τα παρατάει και αυτή τη νοοτροπία πρέπει να την εμπεδώσουν από τον τελευταίο οπαδό μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Η Κυριακή προσφέρεται, είναι καλή και η ώρα και η μέρα για να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη. Το θέμα είναι να μιλήσει το γήπεδο».

Πεισμώνουν τους ποδοσφαιριστές τα τελευταία αποτελέσματα και η μουρμούρα;  «Στο ποδόσφαιρο η μουρμούρα από την αποθέωση απέχει ένα δοκάρι. Είναι στα πόδια των παικτών μας να γυρίσουν το κλίμα».

Την απόφαση να μην πάρουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές την έλαβε ο κύριος Πριέτο; «Είναι μια σειρά ενεργειών ου έγιναν για να γίνει κατανοητό ότι υπάρχει πίστη και αφού υπάρχει πίστη δεν μας ικανοποιεί αυτό που βγάζουν στα τελευταία παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν θετικά νέα με τους Γκερέρο και Γουαρίς. Ανέβασαν ρυθμούς και υπάρχει πιθανότητα να προλάβουν το παιχνίδι. Θα δούμε, δεν είναι σίγουρο. Ο Κίκο θα είναι εκτός».

Θωρείς ότι είναι το τελευταίο σας χαρτί για να διεκδικήσετε Ευρωπαϊκό εισιτήριο; «Η βαθμολογία τα λέει όλα. Δεν μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η απόσταση από την 3η και την 4η θέση μετά τους αγώνες. Αυτό ου ορίζουμε εμείς είναι το παιχνίδι με την Πάφος FC, να τη νικήσουμε και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».