Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, κυρίως για το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ στις καθυστερήσεις.
«Θέλω να μου εξηγήσουν πού είδαν το οφσάιντ. Από τον πάγκο δεν είδα οφσάιντ, είναι αλλοίωση του αποτελέσματος. Θέλω να δω καλύτερη διαιτησία στα επόμενα παιχνίδια, μας έχουν ακυρωθεί κι άλλα γκολ που έπρεπε να μετρήσουν. Αυτά σκέφτομαι τώρα κι όχι τα επόμενα παιχνίδια».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
«Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μια λανθασμένη απόφαση. Δεν κατάφερα να εντοπίσω το οφσάιντ. Παρά την καλή προσπάθεια που κάναμε στο τέλος δεν μας άφησαν να ισοφαρίσουμε. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που τέτοιες αμφισβητούμενες φάσεις καθόρισαν το αποτέλεσμα. Οι περισσότερες αλλαγές ήταν αναγκαστικές, είχαμε πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Θέλω να βλέπω μια ομάδα με όρεξη και ενέργεια».

Για τον Πέδρο Μάρκες, ανέφερε: «Τραυματίστηκε στον αστράγαλο, σε μια φάση που έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι. Θα τον χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια».