Άργησε αλλά φαίνεται να βρίσκει τις στροφές της. Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Το θέμα ήταν να το αποδείξουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.
Μια μεγάλη αλήθεια για την Πάφος FC, που αποφάσισε στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ανόρθωση και ειδικά με τον Άρη να πιστοποιήσει την τεράστια δυναμική.
«Κόλλησε» δύο σερί νίκες που της επιτρέπουν να κάνει όνειρα ακόμα και γι΄ αυτή την 1η θέση όσο απομακρυσμένο σενάριο και αν είναι. Από τη στιγμή που έχει ακόμα 6 αγωνιστικές και βαθμολογικά έχει το δικαίωμα να ελπίζει αποτελεί πλέον στοίχημα για όλους μέχρι που θα φτάσει η αντεπίθεση της. Είδαμε στον αγώνα με τον Άρη μια ομάδα εντυπωσιακή που περιόρισε στο ελάχιστο τους περσινούς πρωταθλητές. Μπορεί να χρειάστηκε το πέναλτι του Τάνκοβιτς για να έρθει η πολυπόθητη νίκη όμως ήταν τόσο ανώτερη στο γήπεδο που θα ήταν άδικο να μην έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Βλέποντας την ομάδα τους να εντυπωσιάζει οι τρεις περίπου χιλιάδες φίλοι της το απολάμβανα στην κερκίδα. Κάθε άλλο παρά τυχαίο το σύνθημα-μήνυμα για κατάκτηση του κυπέλλου, ένας στόχος απόλυτα εφικτός σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους. Υπάρχει όμως μακρύς δρόμος στο πρωτάθλημα και είναι απόλυτα φυσιολογικό να ονειρεύονται όλοι το καλύτερο δυνατό μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Από τη στιγμή όμως που δεν είναι στα πόδια της ομάδας η ανώτερη διάκριση, στόχος στην ομάδα (προπονητές–ποδοσφαιριστές) είναι να βλέπουν το επόμενο παιχνίδι. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει η αναμέτρηση με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και αντιλαμβάνεται κανείς τι θα φέρει μία 3η σερί νίκη…