Ο Νικόλας Καρασαμάνης, αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Για την ήττα στο φούτσαλ αλλά και τη μία νίκη που θέλει η ομάδα για να στεφθεί πρωταθλήτρια: «Την Τετάρτη στις 20:00 θέλουμε τη στήριξή του. Χρειαζόμαστε τη μία νίκη και θέλουμε να την πετύχουμε όσο πιο γρήγορα. Είμαστε και στον τελικό κυπέλλου και θέλουμε αρχής γενομένης από την Τετάρτη να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ΑΕΛ και διεκδικεί και επενδύει στον χώρο του φούτσαλ άρα δεν μπορούμε να τη βάλουμε στην ίδια κατηγορία με τις άλλες ομάδες. Από τις τρεις κατηγορίες στο φούτσαλ, πήγαμε στη μία με μόνο πέντε ομάδες. Είναι ανησυχητικό. Δεν υπάρχει κίνητρο πλέον, δεν βλέπω μέλλον στο χώρο του φούτσαλ».
Για τη φετινή εικόνα της  ΑΕΛ και την επόμενη μέρα στα διοικητικά: «Αγωνιστικά η ομάδα δεν έπραξε τα απαιτούμενα. Η συγκομιδή των βαθμών δεν αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη εικόνα της ΑΕΛ. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος για να ζήσουμε αυτή τη σεζόν και του χρόνου. Υπάρχει ΓΣ και θα πρέπει οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ να δώσουν το παρών τους για την επόμενη μέρα της ομάδας. Το σωματείο είναι σε πλήρης διαφάνεια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της! Εντός των ημερών ο πρόεδρος του Σωματείου θα καλέσει τα μέλη και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη συγκρότηση ΔΣ. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα ψηφίσει στις 27 Μαρτίου στη ΓΣ και θα επιλέξει το τι μέλλει γενέσθαι».
Για το αν υπάρχουν νεότερα με τον επενδυτή: «Δεν υπάρχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς. Δεν υπάρχει κάτι που είναι επίσημο ή σε προχωρημένη φάση. Στις 27 Μαρτίου, στη ΓΣ όλοι όσοι ενδιαφέρονται αλλά και ο κόσμος της ΑΕΛ θα γνωρίζουν το ακριβές ποσό που χρωστά η ομάδα και θα είναι πολύ πιο εύκολα τα επόμενα βήματα. Είναι διαχειρίσιμο το ποσό του χρέους, αλλά εμείς θέλουμε να το μειώσουμε κι όχι να το αφήσουμε έτσι».
Για τον κόσμο: «Το πολύ σημαντικό είναι πως πάει δεν πάει καλά δεν η ΑΕΛ ο κόσμος της είναι εκεί. Δεν ξέρω πόσες ομάδες . Ευχαριστούμε τον κόσμο αλλά θέλουμε και καλύτερη ομάδα. Δεν είναι αρκετό το μπράβο στον κόσμο μας, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο ποδόσφαιρο όπως και στα άλλα αθλήματα».
Αν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση: «Ποτέ δεν υπήρξε ακέφαλη η ΑΕΛ, ούτε θα υπάρξει».