Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι:
«Δεν θεωρώ ότι ήταν δύσκολη νίκη. Ήμουν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Είμαι εκνευρισμένος από το δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια παθητικότητα όπως κι άλλες φορές όμως μη ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι στους πρωτοπόρους. Σίγουρα όμως ήταν μια μεγάλη νίκη, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ

-Για τον αγώνα και το αποτέλεσμα: «Το κίνητρο μας ήταν τεράστιο, θέλαμε να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Είμαι εκνευρισμένος που δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ και τελικά νικήσαμε με 2-1. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν νευρικοί, κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη αλλά στο α’ ημίχρονο παίξαμε σύγχρονο ποδόσφαιρο κι αν ήμασταν σοβαροί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Θα συνεχίσουμε ταπεινά. Ήταν ματς ζωής και θανάτου. Μπήκαμε στην 6άδα, ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μία θέση από τις πρώτες τρεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών κι αρκετούς νεαρούς παίκτες, ενώ είχαμε ποδοσφαιριστές που ήταν στο Κόπα Άφρικα».

-Για τον τραυματισμό του Σάβο: «Έχει πάθει διάσειση, κατά πάσα πιθανότητα. Όταν έγινε αλλαγή δεν θυμόταν ούτε το όνομά του, ούτε το σκορ., Πήγε στο νοσοκομείο, σε 2-3 μέρες πιστεύω θα είναι καλά».